Rafting Pirineus Lleida

Benvinguts a l’empresa «Rafting Pirineus Lleida» és una companyia especialitzada en l’organització d’activitats de ràfting a la regió de Lleida, del grup H2o Actiu, ubicada als Pirineus catalans. A més del ràfting, l’empresa pot oferir altres serveis i activitats complementàries, com ara Barranquisme, quads, hípica, caiac i senderisme, per a aquells que vulguin explorar més a fons la bellesa natural de la regió.

El riu Noguera Pallaresa, al Pallars Sobirà.

El riu Noguera Pallaresa és reconegut com una de les millors destinacions de ràfting a Europa. Amb les aigües cristal·lines i els desafiadors ràpids, ofereix un escenari perfecte per a la pràctica d’aquest esport d’aventura. Els participants poden gaudir de diferents nivells de dificultat, des de trams més suaus i aptes per a principiants fins a trams més intensos que desafien fins i tot els més experimentats. En resum, el riu Noguera Pallaresa i la zona del Pallars Sobirà és l’escenari perfecte per gaudir d’un gran cap de setmana o unes vacances merescudes.

Rafting Llavorsí Sort 17 KM

45,00 €
Disponible
1
Información del producto

El descenso del río Noguera Pallaresa en una embarcación neumática, conocido como rafting, es una experiencia inolvidable. Cada balsa tiene capacidad para 6 a 8 personas, además del guía experto encargado de la embarcación. Esta emocionante aventura en equipo te permitirá disfrutar de la intensidad de los rápidos en aguas bravas, al mismo tiempo que descubres magníficos rincones y paisajes impresionantes en las zonas de aguas más tranquilas. Prepárate para vivir momentos llenos de emoción y adrenalina en esta emocionante actividad.

Guardar este producto para más tarde