Rafting Pirineus Lleida

Benvinguts a l’empresa «Rafting Pirineus Lleida» és una companyia especialitzada en l’organització d’activitats de ràfting a la regió de Lleida, del grup H2o Actiu, ubicada als Pirineus catalans. A més del ràfting, l’empresa pot oferir altres serveis i activitats complementàries, com ara Barranquisme, quads, hípica, caiac i senderisme, per a aquells que vulguin explorar més a fons la bellesa natural de la regió.

El riu Noguera Pallaresa, al Pallars Sobirà.

El riu Noguera Pallaresa és reconegut com una de les millors destinacions de ràfting a Europa. Amb les aigües cristal·lines i els desafiadors ràpids, ofereix un escenari perfecte per a la pràctica d’aquest esport d’aventura. Els participants poden gaudir de diferents nivells de dificultat, des de trams més suaus i aptes per a principiants fins a trams més intensos que desafien fins i tot els més experimentats. En resum, el riu Noguera Pallaresa i la zona del Pallars Sobirà és l’escenari perfecte per gaudir d’un gran cap de setmana o unes vacances merescudes.

Paquet aquatic

80,00 €
Disponible
1
Información del producto

Submergeix-te a la passió per l'aigua amb el nostre pack d'aventura aquàtic! Gaudeix de dues emocionants activitats aquàtiques en un.

Al nostre centre, us oferim una àmplia varietat d'opcions de barranquisme i ràfting a l'espectacular entorn del Pallars Sobirà.

Preus:

Barranc Berrós + Rafting 14 km: 80,00 €

Barranc Sant Pere + Rafting 14 km: 85,00 €

Barranc Infern + Rafting 14 km: 90,00 €

Trieu el vostre desafiament: Podeu optar per un barranc de nivell d'iniciació o d'iniciació avançada. Les opcions disponibles són:

Barranc de BERRÓS

Barranc de SANT PERE

Barranc de L'INFERN

Atreveix-te amb el ràfting: Submergeix-te en una emocionant aventura baixant 14 km pel riu Noguera Pallaresa, travessant ràpids que et faran sentir l'adrenalina a cada moment.

Tant se val si ets un amant de les emocions fortes o si busques una experiència més suau, tenim l'activitat perfecta per a tu!

Vine i uneix-te a nosaltres per viure moments inoblidables a l'aigua. Reserva ara i assegura la teva dosi de diversió i natura!


Guardar este producto para más tarde